Variaties van houten vloeren

Houten vloeren zijn er in verschillende varianten. Hout is een prachtig natuurproduct en het kan in tal van interieurs toegepast worden. Het is een bijzonder duurzaam en levendig materiaal en het veroudert niet. Houten vloeren creëren een relatief warme uitstraling, doordat de temperatuur van het hout zich snel aanpast aan de omgevingstemperatuur. Als u een houten vloer op de juiste manier behandelt, hebt u daar jarenlang plezier van. Zo wordt deze houten vloer dan ook mooier naarmate de tijd verstrijkt. Het is dus van essentieel belang dat een houten vloer op de juiste manier behandeld en onderhouden wordt. Daarom willen wij graag uw partner zijn, zodat u altijd met een tevreden gevoel naar uw vloer kunt blijven kijken.

Behandeling van een houten vloer

Om een houten vloer op de juiste manier te behandelen vraagt dit ook om juiste expertise. Wíj kunnen u die expertise bieden. Zoals al is gezegd zijn er verschillende varianten houten vloeren. Er zijn lakvloeren, olievloeren en UV- en hardwaxvloeren. Deze vloeren worden elk op hun eigen manier behandeld. Wij gebruiken voor de behandeling van al deze houten vloeren uitsluitend WOCA producten. Deze producten worden volgens de WOCA richtlijnen toegepast. We hebben rechtstreeks contact met de leverancier voor een optimale samenwerking. Dit komt weer ten goede aan uw vloer: een waarborg voor u dat uw vloer in de beste handen is. Mochten er eventueel problemen ontstaan dan komt er direct een vertegenwoordiger van WOCA om dit te beoordelen. Verder is het van belang dat wij van Schoonmaakland weten welke sóórt vloer u heeft. Op die manier kunnen wij een geschikt en nauwkeurig handelingsplan opstellen. Dit handelingsplan én de behandeling van de vloer met de hoogwaardige WOCA producten, zorgen ervoor dat uw vloer er weer perfect uit komt te zien.

Onderhoud van de vloer

De houten vloer vraagt naast het groot onderhoud, zoals hierboven beschreven is, ook een regelmatig onderhoud. Het is immers een oppervlak waar veel over gelopen wordt en zodoende ook behoorlijk aan slijtage onderhevig is. Dus, wilt u dat uw vloer er net zo mooi en goed onderhouden uit blijft zien als na de behandeling? Dan willen wij graag onze kennis met u delen, zodat u zelf het dagelijks onderhoud op de juiste wijze uitvoert. Met gebruik van de hoogwaardige schoonmaak- en onderhoudsmiddelen van WOCA met de daarbij behorende richtlijnen bent u verzekerd van het beste eindresultaat. Op deze manier kan uw vloer jarenlang mee en blijft deze als nieuw.

24/7 Calamiteitenservice

Wij denken er liever niet aan maar het kan zo maar gebeuren dat er zich onverwacht een nare of vervelende situatie voordoet: een calamiteit. U wilt natuurlijk graag een situatie die schade kan toebrengen aan uw vloer voorkomen. U kunt dan u een beroep doen op onze 24/7 calamiteitenservice. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 085 2737459. Wij zorgen er vervolgens voor dat we binnen twee uur bij u zijn om de schade zoveel mogelijk te beperken en eventueel te herstellen.

Totaal Vloer Management

Graag willen wij ‘Totaal Vloer Management’ onder uw aandacht brengen. Dit gaat om een totaalpakket aan services die u geheel ontzorgen. Wij nemen alles, van A tot Z, wat onder het reinigen van vloeren valt op ons, zodat u daar helemaal geen omkijken meer naar heeft. Wij nemen die taak van u over, zodat u meer tijd over heeft om bezig te zijn met uw bedrijf. Hoe heerlijk is dat! En mocht u onverhoopt nog wensen hebben over andere schoonmaakklussen (bijv. vitrage, gordijnen of meubelen) dan staan wij ook graag voor u klaar.

Tot slot

Bent u naar aanleiding van deze informatie enthousiast geworden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en leg uw wensen aan ons voor. Wij zullen dan samen met u tot een passende oplossing komen. Onze medewerkers zijn allemaal goed opgeleid. Ook als u geïnteresseerd bent in één of meerdere schoonmaak- en/of onderhoudsproducten, kunt u hier contact met ons opnemen.