Webshop voorwaarden

Retourneren en/ of ruilen

Retourneren en/of ruilen kan binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling en geldt alleen voor ongeopende en onbeschadigde producten. Kosten van retourneren zijn voor uw eigen rekening, tenzij er sprake is van een verkeerde levering. Het retouradres kunt u vinden onderaan de pagina of bij onze contactgegevens.

Bestelling terugsturen?

 Wilt u om wat voor reden dan ook uw bestelling terugsturen? U kunt uw bestelling binnen 14 dagen terugsturen, met de factuur en vermelding van uw ibannummer. Vermeld hier ook op wat de reden is van het retourneren. Wanneer wij de retourzending hebben ontvangen, storten wij zo snel mogelijk het aankoopbedrag excl. verzendkosten terug.

Verkeerd product besteld?

Heeft u per ongeluk het verkeerde product besteld? Dan kunt u de bestelling terugsturen met de factuur onder vermelding van uw ibannummer. Wanneer wij de retourzending hebben ontvangen, storten wij zo snel mogelijk het aankoopbedrag excl. verzendkosten terug.

Verkeerd product ontvangen?

Excuses voor het ongemak! U kunt uw bestelling terugsturen. Wij vragen u om een kopie te maken van de factuur en deze met vermelding van uw ibannummer toe te voegen. Wanneer wij de retourzending van u hebben ontvangen, maken wij zo snel mogelijk de gemaakte verzendkosten naar u over en sturen we het juiste product naar u toe.

Bestelling annuleren?

Wanneer u de bestelling heeft betaald, kunt u deze helaas niet meer annuleren.

Contactgegevens en retouradres:

Schoonmaakland
Plesmanweg 13
7602 PD

info@schoonmaakland.com
085 27 37 459

Betalingsmogelijkheden

U kunt uw bestelling op verschillende manieren betalen. Momenteel bieden we de volgende betaalmethodes aan:

– Creditcard
– Ideal

Levertijd & verzendkosten

Wij doen ons uiterste best om uw bestelling binnen 1 tot 2  werkdagen te verzenden. Het lukt ons helaas niet altijd om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De verzendkosten voor standaard pakketten bedragen €6,95 voor verzending binnen Nederland en €9,80 voor verzending naar België.