Harde vloeren

Er zijn verschillende soorten harde vloeren; enkele voorbeelden zijn:

  • Keramiek vloeren
  • Graniet vloeren
  • Beton vloeren
  • Marmer vloeren
  • Kalksteen vloeren
  • Enz.

Harde vloeren geven het interieur een prachtige natuurlijke uitstraling. Tevens zijn ze in heel veel verschillende kleuren verkrijgbaar, passend bij uw smaak. Harde vloeren zijn ideaal voor mensen die last hebben van allergieën. Dit komt doordat deze vloeren minder gevoelig zijn voor stofophoping én zijn ze niet elektrostatisch oplaadbaar. Indien een harde vloer goed geïsoleerd is dan zorgt dit tijdens warme zomers voor een heerlijk koel effect. Eveneens hebben harde vloeren in de winter een kleine opslagcapaciteit voor warmte. Niet onbelangrijk is dat harde vloeren eenvoudig zijn in onderhoud en daar helpen wij u graag mee.

Onderhoud

Ook deze harde vloeren, hoe duurzaam ze ook zijn, hebben goed en regelmatig onderhoud nodig. Uw vloer blijft op deze manier in topconditie en dat komt de uitstraling ten goede. Doorgaans worden harde vloeren allereerst ontvet met een professioneel ontvettingsmiddel. Vervolgens wordt de vloer grondig geschrobd. Afhankelijk van de vloersoort worden verschillende pads gebruikt die bevestigd zijn aan een éénschijfmachine. Marmer heeft een meer afwijkende behandelmethode.

Twister-methode

Dit is een reinigingssysteem waarbij pads worden gebruikt die behandeld zijn met microscopisch kleine diamanten. Hiermee wordt de vloer gereinigd en licht opgeschuurd met behulp van water, dus zonder gebruik te maken van reinigingsmiddelen; het zogenaamde ‘twisteren’. Beschadigingen en kleine krasjes verdwijnen hierdoor. Dit reinigingssysteem vindt plaats in 4 stappen:

  • Stap 1: reinigt diep en verwijdert beschadigingen en kleine krassen
  • Stap 2: hier wordt het vloeroppervlak voorbereid voor stap 3
  • Stap 3: vormt een vuilwerend en fijn oppervlak
  • Stap 4: de vloer wordt droog gepolijst met een High Speed machine voor een glanzend resultaat

Totaal Vloer Management

Wat betreft het reinigen en onderhoud van uw harde vloeren: Wij willen deze taak graag op ons nemen. Laat ons het hele traject, van begin tot eind, mogen verzorgen. U bent er dan van verzekerd dat u altijd een schone en goed onderhouden vloer hebt. Hier heeft u totaal geen omkijken meer naar. Wij maken een afspraak met u, wanneer het u het best past en dan zorgen wij dat uw vloer weer in uitstekende conditie gebracht wordt. Eveneens nemen wij graag eventuele andere vloeren binnen uw bedrijf/huis onder onze hoede. Bent u geïnteresseerd in deze unieke service die wij bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of maak direct een afspraak.