Vlekkenservice

Iedereen voelt zich prettig in een schone en frisse omgeving. Een vlek is zo gemaakt en in een hotel met zoveel mensen die eten, drinken en slapen, kan het makkelijk misgaan. Denk bijvoorbeeld aan het omvallen van een glas rode wijn op een bank, stoel of tapijt. Iemand voelt zich niet lekker en moet braken. Bloedvlekken in een matras en zo kun je nog wel even doorgaan. Dan kunt u een beroep doen op Schoonmaakland. Met onze speciale apparatuur en kennis laten wij alle vlekken verdwijnen als sneeuw voor de zon. Wij bieden u deze service aan in combinatie met een partnership die wij graag met u opbouwen, dat wil zeggen een compleet pakket voor het reinigen van alle vloeren. Daarbij ontzorgen wij u geheel en al.

Geurbehandeling

Nare luchtjes van bijvoorbeeld tabaksrook, de zure lucht van braaksel, en etensluchtjes kunnen wij ook voor u verwijderen met een machine die wij hiervoor speciaal ontworpen hebben, de Fresholair. Deze service bieden wij u eveneens aan in combinatie met een partnership.

Heeft u nog vragen over de vlekkenservice, geurbehandeling of een partnership? U kunt dan hier contact met ons opnemen en dan willen wij u graag verder te woord staan.