Calamiteiten

Waterschade, een omgevallen koffieautomaat, rookschade; calamiteiten dus. Dit zijn van die zaken waar niemand op zit te wachten. Toch is het erg belangrijk om hier eens bij stil te staan en je af te vragen of er een goed handelingsplan beschikbaar is binnen het bedrijf. Schoonmaakland biedt u deze service en wil graag samen met u zo’n handelingsplan opstellen.

De omvang van een calamiteit is niet altijd hetzelfde. Wij garanderen u, ongeacht de omvang van de calamiteit, dat wij met een deskundig team uw probleem verhelpen en zodoende de schade tot een minimum beperken én waar nodig herstellen. U kunt ons daarom 24/7 telefonisch bereiken op nr. 085 2737459. Wij zijn binnen twee uur bij u om zo snel mogelijk het probleem op te lossen.

Geurbehandeling

Het kan ook gebeuren dat er brand ontstaat binnen uw bedrijf. In omliggende ruimtes kan daardoor rookschade ontstaan en van deze indringende geur wilt u zo snel mogelijk af. Ook hiervoor hebben wij een passende oplossing, namelijk de geurbehandeling. Met een speciaal ontwikkelde machine, de zogenaamde Fresholair, halen wij alle nare luchtjes weer uit uw gordijnen, meubilair of tapijt.