Specials

Veel  bedrijven, maar vooral hotels zijn vaak in het bezit van kostbare voorwerpen. Denk daarbij aan dure en grote kroonluchters, kostbare wandkleden, antieke vazen, buitenlandse curiosa etc. Als deze kostbaarheden zich ook nog eens op moeilijk bereikbare plekken bevinden, dan wordt het schoonmaken ervan er niet gemakkelijker op. Het komt voor dat er immense kroonluchters hangen aan meters hoge plafonds. Ook hierin is Schoonmaakland een specialist met ruime ervaring.

Het is voor ons juist een uitdaging om daar, waar alle andere partijen het af laten weten en niet die uitdaging aan willen gaan, deze taak op ons te nemen en het tot een goed einde te brengen. Voor ons is elke opdracht, hoe onmogelijk het ook lijkt, mogelijk. Wij hebben hiervoor de juiste expertise in huis.

Wij kunnen ons voorstellen dat u zuinig bent op al uw kostbaarheden. Wij zijn net zo zuinig op uw spullen en behandelen ze dan ook alsof ze van onszelf zijn. Daarom kunt u uw kostbare goederen met een gerust hart aan ons toevertrouwen. Wij reinigen ze op specialistische wijze, zodat ze ook mooi blijven.

Neem gerust contact met ons op als uw interesse gewekt is voor deze service, wij kunnen vast iets voor u betekenen.