Raambekleding

Bijna elk hotel, bedrijf of huis heeft wel raambekleding. En door vochtigheid, ronddwarrelend stof of andere oorzaken, wordt deze raambekleding op den duur smoezelig of vies. Wij van Schoonmaakland maken uw raambekleding weer helemaal schoon en fris.

Reiniging raambekleding

Wij hebben ruime ervaring met het reinigen van gordijnen, vitrage en/of lamellen in veel hotels. Vitrage en gordijnen (waaronder rolgordijnen en vouwgordijnen) houden vaak vuil en nare geuren vast, bijv. door stof, met daarin allerlei fijne vuildeeltjes, etensluchtjes en tabaksrook. Dit kan een onfrisse indruk geven in uw hotelkamer, lobby, etc. Het regelmatig laten reinigen van uw raambekleding geeft uw hotelkamer en/of andere ruimtes weer een schone en frisse uitstraling. Afhankelijk van wat uw wensen zijn kunnen wij uw raambekleding ophalen en bij ons reinigen, of ter plekke aan de rail reinigen.

  • Gordijnen worden doorgaans aan de rail gereinigd, dit is de meest praktische oplossing. Deze vorm van dieptereiniging voeren we uit met de zogenaamde Sproei-Extractie methode. De gordijnen worden eerst voorbehandeld met een professioneel reinigingsmiddel van de RZ productlijn. Daarna wordt er onder een bepaalde druk en temperatuur water in de gordijnen geïnjecteerd. Het reinigingsmiddel kan nu goed zijn werk doen en alle vuil en vlekken oplossen. Na dit traject wordt nagenoeg al het vuil, nare geurtjes en vocht er uit gezogen met een daarvoor bestemde machine. Het resultaat is dat u weer ‘net als nieuwe’ gordijnen hebt.
  • Wat vitrage betreft, hanteren wij doorgaans het ‘Full Service Plan’. Hierbij wordt de vitrage door ons nauwkeurig van de rail gehaald en genummerd. Vervolgens wordt de vitrage getransporteerd naar onze werkplaats en daar met zorg behandeld en geïnspecteerd. Eventueel gevonden beschadigingen kunnen door ons hersteld worden tegen een vergoeding. Na twee dagen wordt de vitrage weer zorgvuldig bij u teruggebracht en op de plaats gehangen. Door deze snelle service hoeft u niet lang zonder vitrage te zitten.

Speciale behandeling

Wij bieden u de mogelijkheid om uw gordijnen en vitrage te laten behandelen met een vlam-vertragend middel. Hierdoor werkt u zelf actief mee aan brandpreventie binnen uw bedrijf en vergroot u daarmee ook de veiligheid van uw klanten.

Geurbehandeling

Als u last hebt van penetrante geuren in uw gordijnen of vitrage, dan wilt u daar het liefst zo snel mogelijk van af. Schoonmaakland heeft daarvoor speciaal een machine voor laten ontwikkelen die alle vieze geuren verwijdert, de Fresh-o-lair. Dit werkt perfect en uw vieze geuren zijn snel verleden tijd.

Totaalpakket

Wij verzorgen graag de reiniging van al uw raambekleding en alles wat daaraan verwant is. Onze ruime ervaring is uw garantie voor een succesvolle reiniging. Laat ons graag al uw te reinigen materiaal verzorgen, van begane grondvloer tot aan het hoogste plafond en alles wat daar tussen in zit. Vloeren, meubels, raambekleding etc. Wij ontzorgen u geheel en al. Is uw interesse gewekt? Neem vandaag nog contact met ons op, zodat wij samen naar uw wensen kunnen kijken.

Calamiteiten

U denkt er liever niet aan, maar er kan zich zo maar een calamiteit voor doen en dan moet er zo snel mogelijk gehandeld worden om de schade tot een minimum te beperken. Wij doen dat snel en vakkundig. Binnen twee uur staan wij bij u op de stoep om u ten dienste te staan. U kunt ons 24/7 bereiken op telefoon nummer 085 2737459.