tapijtreinigen- venlo Hygiëne is belangrijk in een hotel, want gasten stellen een schone omgeving op prijs. Onderhoud staat gelijk aan behoud, dus dat is de basis van een schoon en hygiënisch interieur. Het onderhoud van tapijt is een specialisme waar wij u uitstekend bij kunnen helpen. Schoonmaakland is namelijk dé partner als het gaat om het onderhoud van tapijt in uw hotel in Venlo Venlo .

Een optimale reiniging van uw tapijt in Venlo Venlo

Verkleuringen en vlekken geven uw hotelkamer niet zijn charme. Tapijtreiniging is daarom essentieel in een hotel, want vrijwel iedere dag krijgt u nieuwe bezoekers, die over en weer lopen over het tapijt. Stof en vuil hechten zich dan gemakkelijk aan een tapijt. Beetje bij beetje wordt de viezigheid in het tapijt gelopen, waardoor het niet altijd meteen zichtbaar is wanneer het tapijt echt gereinigd moet worden. Pas na verloop van tijd wordt dit zichtbaar, maar dan is het te laat. Stofzuigen is dan vaak niet meer afdoende om vlekken te verwijderen. Een optimale reiniging van uw tapijt vraagt om meer. En dat bieden de medewerkers van Schoonmaakland, ook in Venlo Venlo en omgeving!

Een schoon en hygiënisch tapijt voor lange tijd

Om uw tapijten te beschermen en de levensduur ervan te verlengen, heeft u naast een goede stofzuiger ook periodieke tapijtreiniging en vlekverwijdering nodig. Hardnekkig vuil en storende vlekken worden met behulp van dieptereiniging en een combinatie van water en zeep onder hoge druk weggespoten. Vervolgens wordt het stof onder vacuümkracht opgezogen. Met als resultaat: een schoon en hygiënisch tapijt! Een schoon tapijt in Venlo Venlo Wat schoon is, moet natuurlijk ook schoon blijven. In een hotel worden kamers vaak iedere dag schoongemaakt om zo de gasten optimaal van dienst te zijn. Een periodieke tapijtreiniging is daarnaast ook mogelijk. Zo behoudt u de textuur van het tapijt en blijft de vloerbedekking in uw hotelkamers langer als nieuw. Schoonmaakland biedt u dan ook niet alleen een solitaire schoonmaakbeurt, maar levert daarnaast periodieke tapijtreiniging. Zo blijven uw tapijten lang mooi.