Tapijt of vloerkleed reinigen

Het is vaak niet meteen zichtbaar wanneer uw tapijt of vloerkleed gereinigd moet worden. Het inlopen van viezigheid gaat beetje bij beetje waardoor dit vaak niet direct opvalt. Wanneer u echter eenzelfde nieuwe vloerkleed of tapijt naast de huidige zou leggen dan wordt al gauw duidelijk dat deze toe is aan reinigingsbeurt. De medewerkers van Schoonmaakland zijn al meer dan 20 jaar ervaren in het reinigen van tapijt, vloerkleden en andere soorten vloerbedekking. tapijtreinigen-koffie-op-tapijt

Een tapijtreiniger of echt uw tapijt reinigen?

Of het nu om het reinigen van uw meubels gaat of het reinigen van uw tapijt; een dieptereiniging op uw tapijt of vloerkleed heeft diverse voordelen. Bij de zogeheten “sproei-extractie methode” wordt water en zeep met hoge druk het tapijt in gespoten. Het vuil laat zowel aan het oppervlakte als in de diepte van de vezels los. Veel effectiever dan een tapijtreiniger.

Tapijtreiniging onder vacuümkracht

Zodra het vuil kans gezien heeft om zich los te weken wordt dit onder vacuümkracht weer opgezogen. Door deze dieptereiniging van uw meubels komt nagenoeg alle zeep mee samen met het vuile water. Bij het doorspoelen van de bekleding verdwijnen ook de vieze geurtjes. Uw vloerbedekking is weer als nieuw!

Schoonmaakland helpt u graag!

Wij helpen u graag bij het reinigen van uw meubels. Bekijk hier onze prijslijst. Heeft u nog vragen? Neem vrijblijvend contact op!