Het reinigen van uw autostoelen en autobekleding kan op diverse manieren. Veelal worden er schoonmaakproducten aangeboden om vlekken te verwijderen en de bekleding weer te laten glimmen. Een dieptreiniging van uw autobekleding heeft echter een veel beter effect doordat het resultaat ook op de langere termijn te merken valt. Wij leggen het waarom uit.

Autostoelen reinigen met een schoonmaakmiddel

Veel bezitters van auto’s grijpen naar een schoonmaakmiddel om vlekken en vieze geuren te verwijderen in de bekleding van auto’s. Dit gebeurt echter voornamelijk aan het oppervlakte van de bekleding. De zeep die u gebruikt trekt het vuil wel aan, maar doordat u dit met een doek doet krijgt u nooit alle zeepresten uit de bekleding. Het effect is dat de zeep die u achtergelaten heeft opnieuw weer vuil zal aantrekken zodat dit op den duur weer een vieze vlek wordt.

Een dieptereining voor uw autobekleding is veel effectiever

Het voordeel voor uw auto interieur

Een professionele dieptereiniging op uw autobekleding heeft enkele voordelen. Bij deze zogeheten “sproei-extractie methode” wordt met hoge druk water met zeep in de bekleding gespoten. Hierdoor laat het vuil zich zowel aan het oppervlakte als in het stof en de vezels los.

Ook vieze geurtjes uit uw auto reinigen

Zodra het vuil kans gezien heeft om zich los te weken wordt dit onder vacuümkracht weer opgezogen. Hiermee komt ook nagenoeg alle zeep weer mee uit het stof. Niet voor niets heet dit een dieptereiniging. Bij het doorspoelen van het stof komen ook alle vuildeeltjes mee die eventuele vieze luchtjes creëerden, dit in tegenstelling tot een oppervlaktebehandeling met enkel een schoonmaakmiddel

Schoonmaakland helpt u graag!

Wij helpen u graag bij het reinigen van uw autobekleding. Heeft u nog vragen? Neem vrijblijvend contact op!